Mënyra më e thjeshtë për gjetjen e informacionit mbi vendet e lira të punës dhe mundësitë e trajnimit në Shqipëri
Vende të lira pune në 65 qytete të Shqipërise, CV nga punëkërkues të interesuar, informacione të ndryshme,
të gjitha këto në rrjetin kombëtar të punësimit.

21/12/2014: Vende të lira pune: 2173    Punëdhënës të regjistruar: 14821

Data e fillimit te njoftimit    
Nga Zgjedhni profesionin
Deri
Qarku  
Rrethi  
Njesia administrative  
           
 
 

10 nga 182          
Nr.ProfesioniEmri i ndermarrjesQytetiNjesia administrativeSasia VLPData e fillimit te njoftimitData e mbarimit te njoftimit Mundesitë  
1. 1213.01 - Drejtor të burimeve njerëzoreBashkia PatosFierPatos118/12/201419/01/2015
Apliko Hap Profilin
2. 2141.07 - Inxhinier ndërtesashBashkia PatosFierPatos205/12/201422/12/2014
Apliko Hap Profilin
3. 2142.01 - Inxhinier elektrikLinder Bulgaria EOOD TiranëVorë116/12/201430/12/2014
Apliko Hap Profilin
4. 2142.02 - Inxhinier elektrik në transportin dhe shpërndarjen e energjisëOperatori i Shpërndarjes së Energjisë Elektrike sh.a.DibërBurrel116/12/201430/12/2014
Apliko Hap Profilin
5. 2142.02 - Inxhinier elektrik në transportin dhe shpërndarjen e energjisëOperatori i Shpërndarjes së Energjisë Elektrike sh.a.DibërBurrel116/12/201430/12/2014
Apliko Hap Profilin
6. 2142.02 - Inxhinier elektrik në transportin dhe shpërndarjen e energjisëOperatori i Shpërndarjes së Energjisë Elektrike sh.a.ShkodërShkodër, Rajoni 1116/12/201430/12/2014
Apliko Hap Profilin
7. 2142.02 - Inxhinier elektrik në transportin dhe shpërndarjen e energjisëOperatori i Shpërndarjes së Energjisë Elektrike sh.a.ShkodërShkodër, Rajoni 2116/12/201430/12/2014
Apliko Hap Profilin
8. 2142.02 - Inxhinier elektrik në transportin dhe shpërndarjen e energjisëOperatori i Shpërndarjes së Energjisë Elektrike sh.a.KorçëKorçë, Rajoni 1216/12/201430/12/2014
Apliko Hap Profilin
9. 2142.02 - Inxhinier elektrik në transportin dhe shpërndarjen e energjisëOperatori i Shpërndarjes së Energjisë Elektrike sh.a.KorçëBilisht116/12/201430/12/2014
Apliko Hap Profilin
10. 2142.02 - Inxhinier elektrik në transportin dhe shpërndarjen e energjisëOperatori i Shpërndarjes së Energjisë Elektrike sh.a.KukësKukës217/12/201430/12/2014
Apliko Hap Profilin
12345678910...
Copyright © 2013 - Shërbimi Kombëtar i Punësimit Politikat e Privatësisë Ky sistem hostohet nga AgjensiaKombëtare e Shoqërisë së Informacionit